Logo: Euroopan unioni - Euroopan aluekehitysrahasto
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020
Logo: Uudenmaan liitto / Nylands Forbund
Logo: Varsinais-Suomen Liitto
Logo: Helsinki
Logo: Forum Virium Helsinki
Logo: Enter Espoo
Logo: Turku Business Region
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Datan hyödyntäminen matkailuyrityksissä

6.9.2022 /10:00 - 11:00

Mistä tiedän, että matkailuyritykseni tekee hyviä ratkaisuja päätöksenteossaan? Kuinka voin tietää, mitä minun yrityksessä ja sen toimintaympäristössä tapahtuu?

Jo antiikin Kreikan filosofi Platon määritteli tiedon “hyvin perustelluksi tosi uskomukseksi.” Uudet teknologiat ja työkalut auttavat yrityksiä keräämään dataa ympäristöstään ja liiketoiminnasta, jotta ne voivat tehdä hyvin perusteltuja ja oikeita ratkaisuja yrityksen johtamisessa ja päivittäisten haasteiden ratkomisessa.

Henri Hyppönen, sarjayrittäjä, luova johtaja, sekä tiedon ja tekoälyn asiantuntija, tulee esittelemään mitä hyötyä käytännön tiedolla johtamisesta on yrityksen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä, sekä mitä voidaan saavuttaa automatisoinnilla ja tarkempien ennustusten avulla.

Henri Hyppösen mukaan nykyään tiedolla johtaminen on jokaisen saavutettavissa, joten sinulla on mahdollisuus tulla oppimaan uusia tapoja kehittää oman yrityksesi liiketoimintaa!

Tapahtuma on avoin kaikille matkailuyrityksille. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Ajankohta:   6.9.2022 klo 10-11
Paikka:          Teams

Lisätietoa tilaisuudesta:

Tiina Inki, tiina.inki@forumvirium.fi

Datan hyödyntäminen matkailuyrityksissä on ensimmäinen tilaisuus Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hankkeen järjestämässä viiden tilaisuuden sarjassa.  Seuraavat tilaisuudet käsittelevät mm. miten dataa voidaan kerätä ja analysoida.

Tapahtumapaikka

Teams