Logo: Euroopan unioni - Euroopan aluekehitysrahasto
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020
Logo: Uudenmaan liitto / Nylands Forbund
Logo: Varsinais-Suomen Liitto
Logo: Helsinki
Logo: Forum Virium Helsinki
Logo: Enter Espoo
Logo: Turku Business Region
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Esteetön viestintä ja miten viestin esteettömistä palveluista? -webinaari

7.9.2022 /09:00 - 10:30

Miten viestiä esteettömistä palveluista yrityksessä ja mitä kaikkea on hyvä huomioida esteettömään viestintään liittyen.

Valmentajana toimii Ellare Oy:n viestintäasiantuntija, monikielisen viestinnän ja selkokielisyyden asiantuntija, Iida Röksä.

Valmennus on maksuton ja toteutetaan pääasiassa Teams -alustalla. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja tapahtumaa edeltävänä päivänä linkin Teams-kokoukseen. Mukaan pääsee, vaikkei sinulla olekaan Teams-sovellusta asennettuna koneellesi. Webinaari tallennetaan.

Huomaathan myös mahdollisuuden varata ajan ilmaiseen 1h viestinnän sparraukseen 20-22.9. (erilliset ilmoittautumiset Kestävää nostetta /tapahtumat sivulta). Sparrauksessa on mahdollisuus saada asiantuntijan palautetta oman yrityksen verkkosivuista tai muista kanavista. Sparraus toteutetaan verkon kautta etänä pienryhmävalmennuksena (2-3 yritystä/ ryhmä).

Webinaari on osa Kestävää nostetta -hankkeen valmennuskokonaisuutta, jossa pureudutaan yritysten palveluiden näkökulmasta esteettömyyttä tai osittain esteettömyyttä tarvitsevien kohderyhmien tarpeisiin, palveluiden kehittämiseen ja tuotteistamiseen sekä niistä viestimiseen. Tuotteita myös testataan valittujen kohderyhmien toimesta. Myöhemmin selvitetään myös valittujen kohderyhmien asiakaspolkua ja toteutetaan viestintäkampanjoita.

Ilmoittaudu: https://participate.enterespoo.fi/matkailukuuluukaikille

Lisätietoa valmennuksesta: Karoliina Korpela, karoliina.korpela@espoo.fi, 040 8273271

Lämpimästi tervetuloa!