Logo: Euroopan unioni - Euroopan aluekehitysrahasto
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020
Logo: Uudenmaan liitto / Nylands Forbund
Logo: Varsinais-Suomen Liitto
Logo: Helsinki
Logo: Forum Virium Helsinki
Logo: Enter Espoo
Logo: Turku Business Region
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Inklusiivinen matkailu- kohderyhmänä sateenkaarimatkailijat

8.3.2022 /09:00 - 11:00

Tiesitkö, että sateenkaarimatkailijat ovat yksi eniten matkailuun rahaa kuluttavista matkailun kohderyhmistä? He etsivät aktiivisesti turvallisia ja sateenkaariystävällisiä matkakohteita ja matkailuyrityksiä.

Koulutuksessa käydään läpi sateenkaari-ihmiset kohderyhmänä, ketä he ovat, missä he ovat, miksi he matkustavat, miksi he matkustavat keskivertomatkailijaa enemmän ja miksi he ovat tärkeä ja erittäin houkutteleva matkailun kohderyhmä eli keskitytään sekä asiakastarpeisiin että business-case ajatteluun.

Kouluttajana toimii sateenkaarimatkailun ja sateenkaariviestinnän asiantuntija Hannu Medina, joka on perustanut myös Gay Travel Finland sateenkaarimatkailusivuston sekä We Speak Gay -yhteisön edistämään monimuotoisuutta ja jokaisen hyväksytyksi tulemista omana itsenään.

Webinaarin sisältö

  • Opit tietämään sateenkaarimatkailijan tarpeet – miksi matkustamme
  • Tiedostat sateenkaarimatkailun bisnespotentiaalin
  • Opit muutaman sateenkaariviestinnän perustoimenpiteen
  • Saat käytännön esimerkkejä sateenkaarimatkailun tuotteistuksesta
  • Opit ja oivallat, moninaisuuden tiedostaminen alkaa

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hanke  toteuttaa Helsingin, Espoon ja Turun alueen matkailuyrityksille kohdennetun webinaarin osana Matkailu kuuluu kaikille -kokonaisuutta.

Webinaari on maksuton ja toteutetaan Teams -alustalla. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja tapahtumaa edeltävänä päivänä linkin Teams-kokoukseen. Mukaan pääsee, vaikkei olisikaan Teams-sovellusta asennettuna koneelle. Webinaari tallennetaan.

Ilmoittaudu: https://participate.enterespoo.fi/sateenkaarimatkailijat