Yhteystiedot

Heräsikö hankkeesta kysyttävää? Ota yhteys: info@kestavaanostetta.fi

Katso myös hankkeen osatoteuttajien yhteystiedot alla.

Logo: Euroopan unioni - Euroopan aluekehitysrahasto
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020
Logo: Uudenmaan liitto / Nylands Forbund
Logo: Varsinais-Suomen Liitto
Logo: Helsinki
Logo: Forum Virium Helsinki
Logo: Enter Espoo
Logo: Turku Business Region
Jonna Pitkänen
Helsingin kaupunki (koordinoija)

Jonna Pitkänen, projektipäällikkö
jonna.pitkanen@hel.fi
+358 40 1950 306

Matkailun kehittäminen kuuluu Helsingin kaupungin elinkeino-osaston matkailuyksikön vastuualueeseen. Sen tehtäviä ovat kaupungin matkailun edistäminen ja toimintaympäristön kehittäminen kestävästi ja älykkäästi yhteistyössä matkailun ekosysteemin kanssa. Lisäksi yksikkö vastaa matkailuneuvonnasta, panostaa kansainvälisen yhteistyön lisäämiseen sekä matkailutuotteiden, alan innovaatioiden, digitaalisuuden ja tiedolla johtamisen edistämiseen.

Tiina Inki
Forum Virium Helsinki

Tiina Inki, projektipäällikkö
tiina.inki@forumvirium.fi
+358 40 840 5707

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö, jonka visiona on tehdä Helsingistä maailman toimivin älykaupunki yhteistyössä kokeillen ja yhteiskehittäen yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa.

Karoliina Korpela
Enter Espoo

Karoliina Korpela, projektipäällikkö
karoliina.korpela@espoo.fi 
+358 43 827 3271

Enter Espoo on Espoon kaupungin omistama markkinointiyhtiö, joka houkuttelee alueelle yrityksiä, investointeja ja vierailijoita sekä auttaa toimijoita menestymään innovaatio- ja matkailuekosysteemeissä. Enter Espoo markkinoi Espoota vierailijoille Visit Espoo -palvelubrändin alla.

Laura Louko
Turku Science Park Oy

Laura Louko, projektipäällikkö
laura.louko@turkubusinessregion.com
+358 40 505 5351

Turku Science Park Oy on voittoa tavoittelematon Turun seutukunnan yhteinen kehitysyhtiö, joka tekee tiivistä yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti kaikkien elinkeinotoimijoiden kanssa.

Missiomme on tuottaa ja välittää parhaat mahdolliset palvelut sekä yrityksen perustamiseksi että toimivan yrityksen kasvattamiseksi, kehittämiseksi ja kansainvälistämiseksi. Teemme myös joka päivä töitä, jotta seutumme olisi maailman paras paikka yritystoiminnalle, ja sen myötä uudet osaajat, investoinnit ja yritykset löytäisivät tiensä tänne.

Pääkuva: Heikki Vahtola /Visit Espoo